Usluge

AgroMarketing transformacija

Imate odličan proizvod ili uslugu, vaša priča je jedinstvena na tržištu, međutim i dalje ne postižete željene rezultate u prodaji? Jednostavno, vaši potencijalni kupci ne znaju da uopšte postojite, a proizvodi (i troškovi) se gomilaju. Poznato?
Pokrenite svoju AgroMarketing transformaciju!
Usluga obuhvata:

Prvi susret i konsultacije su besplatni. Pozovite me na kafu.

Sezonsko unapređenje marketinga

Vaša proizvodnja ima sezonski karakter, pri čemu su vaši proizvodi dostupni na tržištu samo u određenom dijelu godine? Bavite se proizvodnjom sezonskog voća, povrća, cvijeća ili prerađevina te pri tome smatrate da vam kontinuirane marketinške aktivnosti nisu neophodne tokom cijele godine, nego samo u „sezoni“? Znate šta? Apsolutno se slažem!
Usluga obuhvata:

Prvi susret i konsultacije su besplatni, javite mi se u „međusezoni“.

Full marketing menadžment

Došli ste do faze kada je vaš agrobiznis regionalno poznat i priznat. Diktirate trendove u svojoj tržišnoj niši. Apsolutno ste svjesni da uspješnost vašeg agrobiznisa počiva na svetom trojstvu – kvalitetan proizvod, besprekoran finansijski menadžment i izuzetan marketing, međutim, ne stižete svakom od navedenih segmenata posvetiti jednaku pažnju? Vjerujte mi, najveće kompanije na svijetu imaju identične poteškoće, jer jedan čovjek u najboljem slučaju može efikasno koordinirati sa dvije od navedene tri funkcije. Marketing menadžment je funkcija koja najčešće bude na gubitku. Zašto? Koordinacija u kombinaciji sa kreativnošću zahtijeva vrijeme.
Ne gubite dragocijeno vrijeme i tržišnu poziciju, jer konkurencija ne spava.
Pozovite me u obilazak i upoznavanje vaše kompanije.

Prvi susret i konsultacije su besplatni. Pozovite me na kafu.

Primjeri klijenata:

Ostale usluge

…I sve druge usluge iz oblasti agromarketinga. Javite se za kafu.